Wilt u meer geld verdienen

U kent ons ondertussen al, en vooral ons uitdagende kantje. Het is u duidelijk dat we bij Like a Virgin een tikkeltje provocatiever zijn, maar altijd met één doel: uw sales boosten.

Op woensdag 6 december en donderdag 7 december van 14u tot 21u vindt u ons op Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Bezoek ons zeker op stand 209. We bewijzen u er onmiddellijk dat uw business sneller rendeert dankzij Like a Virgin! Geef uw visitekaartje aan Maria en sta perplex …
 
Tot dan!

#49

Like a Virgin zoekt online marketeer

Als “Online Direct Marketing Specialist” ontwikkel je online gesegmenteerde en/of gepersonaliseerde campagnes en garandeer je een transparante klanteninteractie. Je bepaalt de consumentendoelgroep, identificeert de noden en opportuniteiten in samenwerking met het online studio-team.

#48

Voor de Like a Virgin Group zijn we op zoek naar een boekhouder. Na een inloopperiode zal je stap voor stap de boekhouding van de verschillende vennootschappen leren kennen en op termijn leer je zelfstandig van A tot Z te werken. Je werkt in een gedreven en jong team. Je hebt oog voor detail, werkt foutloos en planmatig. Strakke deadlines vormen voor jou geen probleem.

#47

Like a Virgin zoekt office manager

Your marketing touched for the very first time. Dat is Like a Virgin. Het enige sales-en marketingbureau dat haar klanten geld oplevert en de omzet doet verhogen en … we zijn in volle expansie. Om te blijven groeien en nog beter tegemoet te komen aan de vragen van onze klanten, zijn we op zoek naar een veelzijdige Office Manager .

#46

Ben jij ook gebrand op sales en marketing? Zit projecten begeleiden in jouw duivelse bloed? Word projectmanager voor sales- en marketingcampagnes bij Like a Virgin! 

#37

Parttime call agents (m/v)

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van een team gedreven collega's, die uitbellen naar verschillende bedrijven om onze marktpositie te verstevigen of uit te breiden via telemarketing. Wij zoeken toptalenten die prospecten opbellen en gaan overtuigen om onze klant te worden. Jouw doel is nieuwe klanten genereren en afspraken vastleggen.

#39

Like a Virgin vakantie

Van 21 juli t.e.m. 15 augustus 2017 gebruiken we onze gsm niet om mails te checken, maar wel om vakantiefoto’s te nemen. 

Vanaf 16 augustus kunnen we de meest gênante exemplaren uitwisselen!

 

#43

Continue reading >

Don Draper

testimonial top

You're happy with fifty percent? You're on top and you don't have enough. You're happy because you're successful, for now. But what is happiness, it's a moment before you need more happiness. I won't settle for fifty percent of anything. I want one hundred percent. You're happy with your agency? You're not happy with anything, you don't want most of it, you want all of it. And I won't stop until you get all of it.

Don Draper

testimonial bottom

Keep calm & laat uw omzet verhogen door Like a Virgin

Your marketing touched for the very first time. Dat is Like a Virgin. Het enige sales-en marketingbureau dat haar klanten geld oplevert en de omzet doet verhogen. In elk traject dat we samen met onze klant afleggen, stellen wij de sales centraal en worden de marketinginspanningen daarop geënt. En niet omgekeerd. Het resultaat is een sterk gecoördineerd plan, waarmee u uw marketingobjectieven bereikt en zelfs overstijgt. U zal merken dat uw marketing voor het eerst écht onder handen wordt genomen.

Marketing driven sales boost

Like a Virgin biedt strategische marketing die uw marketingbeleid 100% ent op de salesdoelstellingen. We benaderen marketing vanuit de sales, niet vanuit mediastandpunt. We verliezen geen tijd – en u geen geld – aan het ontwerp van een flyer die misschien eindigt in een doos op zolder. Onze vraag is: Wat wil u bereiken? (Uw omzet verhogen, uiteraard.) En welke manier is de beste om dat te doen?

The difference between a saint and a sinner

Ons businessmodel is gebaseerd op de 7 hoofdzonden. Heilige bonen kleden we uit, de heiligste huizen trappen we in. Met resultaat. Like a Virgin is het enige sales- en marketingbureau in Vlaanderen dat de verkoopsobjectieven van haar klanten centraal stelt en hun omzet doet verhogen. En rijkelijk behaalt. We zijn zelfs zo zeker van ons stuk, dat we met onze ogen dicht investeren in uw bedrijf.

Klaar voor het zondaarschap?