Online Marketeer (m/v) gezocht!

Geschreven door virgin op
donderdag 16 februari 2017

Marketing Rockstar, New Media Guru en Content Magician met een commercieel hoofd?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat moet je doen?

Je weet als geen ander hoe je merken op de markt moet zetten en deze tot een commercieel succes kunt maken. Daarbij denk je steeds aan originele en creatieve manieren om acties op poten te zetten en werk je nauw samen met onze grafisch designers om die te onwikkelen. Al jouw marketing efforts staan in teken van verkoop en hier ben je dan ook een echte natural in.

Je bent een commerciƫle goochelaar die zowel vlot naar B2B als B2C kan communiceren alsook de online generatie aanspreken. Bovendien ga je zelf met plezier op zoek naar nieuwe content en ben je een geboren curieuzeneus. Je kan met verschillende sociale netwerken jongleren en weet als geen ander deze naar jouw hand te zetten. Social advertising campaigns zijn jouw middle name.

Je weet als brand guardian heel goed hoe je de identiteit van een brand kan bewaken en strategisch verder ontwikkelen. En dit niet voor 1, maar verschillende brands tegelijk. Je hebt geen moeite om je onder te dompelen in verschillende leefwerelden van onze klanten en je deze eigen te maken.

Als een echte teamplayer, motivator en leader of the band, krijg je alle neuzen mee in dezelfde richting en gaan jullie volop voor resultaat.

Verkoop op de Belgische markt is jouw target en online marketing jouw Holy Grail.

Stuur jouw cv snel naar lies@likeavirgin.be!

0 reacties

Laat hier een reactie achter of contacteer ons via e-mail