Duivelse WK-madness

Geschreven door Lieven Bonamie op
Dinsdag 17 juni 2014
Afgelopen weken zijn winkels overstelpt met een assortiment aan WK-producten. Want laten we nu eerlijk zijn: wie is er nu een ware supporter als ie niet eens een Belgische vlag uit zijn raam heeft hangen, of vanavond de Belgische vlag op zijn kaak tekent?
 

Voetbal verkoopt 

 
Winkeleigenaars wrijven de handen in elkaar bij het zien van al deze accessoires. Al deze T-shirts, sjaaltjes, vlaggen, schmink, stickers, de befaamde spiegelkapjes,… zorgen namelijk voor een boost in hun verkoop. Want voetbal – raar maar waar – verkoopt. 
 

Voor de echte supporters

 
Wel blijkbaar denken de klanten daar ook zo over. De échte supporters kopen nu blijkbaar alles dat ook maar iets te maken heeft met de Rode Duivels. Momenteel vind je in de winkels bijvoorbeeld voetbalbrood, Rode Duivels raketijsjes, -boter, -kaas, -bier, -cola, -worstjes, -cake, -eclairs, -snoepjes, deodorant, … ALLES. 
 

Gadgets, gadgets, gadgets

 
En dan mogen we uiteraard nog niet alle gratis gadgets vergeten die je gratis krijgt “bij aankoop van.” Nog meer vlaggen, sjaaltjes, glazen, collector items, … Toch wel een beetje madness, niet? Maar het werkt. 
 

Jij ook?

Wil jij ook graag leuke gadgets in de stijl van de Rode Duivels? Geen probleem voor Like a Virgin! Neem snel contact met ons op en wij zorgen voor de rest. 

 
0 reacties

Laat hier een reactie achter of contacteer ons via e-mail