Account manager

Geschreven door Kimberley op
vrijdag 30 maart 2018

Functieomschrijving

Je krijgt de kans om eindelijk te tonen wat je in je mars hebt. Je zorgt voor een commerciële boost voor de organisatie: je prospecteert actief en zorgt voor nieuwe sales zowel bij onze bestaande klanten als bij nieuwe. Je overtuigt die klanten met je passie en kennis van zaken. Je bent begaan met je klanten en luistert echt naar hun noden. Je denkt mee en optimaliseert hun business. Je organiseert briefings, stelt draaiboeken en offertes op én bewaakt deadlines, budgetten en kwaliteitsnormen. Je communiceert helder en open met je klanten en je interne en externe collega’s. 

Profiel

Jouw motto is: “make it happen”. Iemand die de combinatie kan maken tussen enerzijds: het overzicht bewaken van heel uiteenlopende projecten en anderzijds: toch opmerkzaam is voor kleine details. Door je opleiding, interesse of ervaring ben je thuis in het grafisch proces en in de wereld van sales en marketing. Je bent creatief ingesteld, bent in staat mee te denken met je klanten om hun business een nieuw elan te geven.

Aanbod

Je werkt fulltime in een jong, groeiend bedrijf en maakt deel uit van een al even jong team waar je altijd op kan rekenen. Dynamisch en steeds gemotiveerd werken we creatieve concepten uit in een aangename werksfeer.

Klaar om erin te vliegen? Stuur je cv dan snel naar lies@likeavirgin.be!

 

0 reacties

Laat hier een reactie achter of contacteer ons via e-mail