Like a Virgin Group en Joyce De Troch richten samen Like a Virgin Events op

Geschreven door Lieven Bonamie op
donderdag 19 juni 2014

Like a Virgin Group: Groei door Buy&Build strategie

Naast organische groei wil Like a Virgin Group haar groei o.a. realiseren door meerderheidsparticipaties in marketing/communicatiebedrijven die complementair zijn aan elkaar.

Lieven Bonamie, CEO Like a Virgin Group: “Van bij het begin hebben we van Like a Virgin een groep willen maken die actief is in verschillende gebieden van marketing en communicatie. Het eerste bedrijf binnen de groep was Like a Virgin Marketing die is opgericht na de overname van Pirana Concepts. Vandaag zijn we blij om te kunnen aankondigen dat de tweede poot van de groep een Eventbureau is dat zal geleid worden door Joyce De Troch, die mede-aandeelhouder is.”

Like a Virgin Events: Naast privé events ook B2B events

Joyce De Troch was met haar bedrijf Enjoy bvba bekend als eerste weddingplanner in België. De activiteiten van Enjoy bvba worden ondergebracht in Like a Virgin Events en uitgebreid met kennis en expertise van de B2B markt.

Joyce De Troch, General Manager Like a Virgin Events: “Na 15 jaar events met een focus op trouw- en privéfeesten heb ik ontelbare dromen vervuld. Met Like a Virgin Events wil ik naast privé feesten ook wensen vervullen van gepassioneerde ondernemers die met marketing en events het verschil willen maken in hun bedrijfsstrategie”.

0 reacties

Laat hier een reactie achter of contacteer ons via e-mail