Like a Virgin was bij Werchter!

Geschreven door Lieven Bonamie op
Dinsdag 08 juli 2014

“We zijn enorm goed van start kunnen gaan! Als rebellerende puber was ik fan van Placebo en Metallica, dus ik was enorm blij ze eens live te kunnen bewonderen.”  Aldus Maaike. “We hebben onze dag kunnen afsluiten met Skrillex. Ik ben die avond moe, maar voldaan m’n bed in gekropen.”

Bakken en Braden

Vrijdag was een ongelooflijk warme dag, een ideale dag om te relaxen op de festivalweide. “Ik heb mij vooral afgevraagd hoe al die mensen zich voelden in bananen-, tijger- en berenpakken.” Lacht Steffi.

Ai nee de Belgen!

Zaterdag was een zeer bewogen dag voor onze festivalbeesten. “We zaten met een ongelooflijk dilemma: Imagine Dragons of België tegen Argentinië? We hebben dan maar besloten om ze elk de helft van onze tijd te gunnen. Jammer dat de Belgen verloren, al waren al die teleurgestelde, vloekende, bijna in tranen uitbarstende mannen best wel een amusant gegeven.”

It’s a rainy day

“Verzopen waterkiekens is een understatement. Geen paraplu, Poncho of regenvest was bestand tegen het weer zondag.” Verklaart Steffi. “Tegen de late avond was ik kapot.” Ze hebben het nog uitgehouden tot en met Kings of Leon, maar Stromae is dan toch voor een volgende keer.

Dank u dank u dank u!

“Dank je wel Like a Virgin om ons naar Rock Werchter 2014 te laten gaan. Dankzij jullie is onze zomer zalig goed van start gegaan!” 

 

0 reacties

Laat hier een reactie achter of contacteer ons via e-mail