Marketing en sales support

Marketing
& sales
support

Uw merk verkopen wordt een no-brainer

Uw merk verkopen. Uw merk aan de man brengen. Hoe begint u er nu aan? 

Strategie en doelstellingen worden omgezet in tastbare tools waarmee de gestelde objectieven waargemaakt zullen worden. Ondernemers, marketeers en economen werken samen met hogere grafische profielen, creatievelingen en exoten.
De permanente kruisbestuiving van onze medewerkers leidt tot nieuw resultaat. Of nog: onmiddellijk inzetbare tools die samen met de brand story, de passie en beleving van uw medewerkers bestaande en potentiële klanten zullen overtuigen. It’s all about sales.

Ooit zei iemand dat je in een Apple Store geen gekreukte banner met duct tape aan de muur ziet hangen. Right.
Zo ook zullen wij er op toezien dat uw marketing- en communicatiebeleid van een constante hoge kwaliteit en consistentie getuigt. 

Laat ons uw merk verkopen!

Sales & Marketing Training

Als u wil dat alle neuzen in dezelfde richting staan om de salesbattle effectief te winnen, dan komen onze sales boosters naar uw bedrijf met een motivationele Mission Statement training en uiteraard de salestrainingen die voor uw bedrijf op maat worden uitgewerkt.

Sales & Marketing Concepten

Het gaat goed in het bedrijf, maar u bent ervan overtuigd dat het beter kan? Lieven werkt een creatief sales- en marketingconcept uit dat u zeker en vast de blinkende ogen van een kwajongen zal bezorgen. En die blinkende ogen staan garant voor extra marktaandeel.

Sales & Marketing Tools

De grafische studio van Like a Virgin staat in voor de concrete uitvoering van alle adviezen van het sales- en marketingplan. Naast het ontwikkelen van uw merk, realiseren onze grafische mensen al uw prospectietools, mailings, catalogussen, prijslijsten, uitnodigingen en andere grafische realisaties. 

Events

Work hard, play hard. U wil uw medewerkers motiveren met een incentive of een onverwachte reis? Of u wil een klantenevent organiseren waar uw klanten ook effectief over praten? Bij de organisatie van events starten we ook vanuit de waarden van uw merk en vertalen we die tot een belevenis voor uw medewerkers, klanten of ...

Beurzen

Het 3D team van Like a Virgin verzorgt het ruimtelijk ontwerp voor uw stand. Naast dit ontwerp bouwt Like a Virgin alle standen modulair op, waardoor uw stand gemakkelijk tot 10 keer kan gebruikt worden.

Advertising

Like a Virgin maakt gebruik van 3 soorten media:

  • Traditional Media: Print, radio, tv, AdWords etc. zijn de traditionele media die kunnen worden gebruikt als basis in een campagne.
  • Owned Media: Een eigen klantenmagazine, de eigen website, de achterruit van al de bedrijfswagens, het businesskaartje dat elke dag wordt afgegeven … We zorgen ervoor dat de eigen media 100% worden gebruikt.
  • Earned Media: Via PR-acties naar journalisten, maar ook door het gebruik van sociale media zorgen we ervoor dat er wordt gepraat over uw merk.