Nuttige sales tips tijdens een rendez-vous met Like a Virgin

U bent een groentje in de verkoop. Maar u wil af van uw maagdelijkheid in de sales. Uw product verkoopt niet zoals het hoort? Uw project geraakt maar niet van de grond? Het is alsof de duivel ermee gemoeid is! Kwel uzelf niet langer! Maak komaf met die verkoopdemonen en lees onderstaande sales tips.

Prinses Penny steunt vzw Victor

Wij bij Like a Virgin alvast wel! Een jaar geleden had één van onze collega’s fantastisch nieuws: eind december 2017 zou zijn kerstekindje geboren worden. Creatievelingen zijnde, vonden we dat een cadeautje van de geboortelijst niet genoeg was. Daarom haalden we het kind in ons boven …

#45

Het Like a Virgin team werd aangevuld met extra aanwinsten en is klaar voor actie.

#43

U kent ons ondertussen al, en vooral ons uitdagende kantje. Het is u duidelijk dat we bij Like a Virgin een tikkeltje provocatiever zijn, maar altijd met één doel: uw sales boosten.

Op woensdag 6 december en donderdag 7 december van 14u tot 21u vindt u ons op Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Bezoek ons zeker op stand 209. We bewijzen u er onmiddellijk dat uw business sneller rendeert dankzij Like a Virgin! Geef uw visitekaartje aan Maria en sta perplex …
 
Tot dan!

#41

Like a Virgin vakantie

Van 21 juli t.e.m. 15 augustus 2017 gebruiken we onze gsm niet om mails te checken, maar wel om vakantiefoto’s te nemen. 

Vanaf 16 augustus kunnen we de meest gênante exemplaren uitwisselen!

 

#39

Vetex OC2PUS

Vetex, één van onze trouwe klanten, ontwikkelde OC2PUSTM, een solventvrije coatingtechnologie met tal van bijkomende voordelen voor mens en milieu. Ondanks dat de branding bijna op punt staat en pas officieel gelanceerd wordt op de Techtextil beurs in mei, zijn ze nu al genomineerd voor de Techtextil Innovation Award 2017!

#38

Als je Like a Virgin probeert te bellen, of één van ons probeert te mailen tussen 24 december en 2 januari zal je hoogstwaarschijnlijk geen antwoord krijgen. Waarom? Dan staan we wellicht op de skipiste, waar we geen ontvangst hebben. Wel een lekker aperitiefje, maar jammer genoeg geen echte sneeuw. Geniet van de feestdagen, op een bergtop, in je zetel of misschien zelfs onder de zon!

#37

Tijdens het zomerverlof werd hard gewerkt om ons kantoor een heuse make-over te geven. Om u te laten meegenieten, werkten we samen met Around Media, een van onze klanten, om u een 360 view te geven van ons kantoor met een serieuze Like a Virgin-toets!

Aanschouw de 360° rondleiding hier en wees welkom!

Wilt u ook zo’n virtuele rondleiding van uw kantoor? Contacteer dan snel Like a Virgin!

#36

Aan het werk, een boek conceptueel uitgedacht en in woorden omgezet door Like a Virgin in samenwerking met Federgon, brengt het verhaal achter de uitzendsector. De jobfie-campagne errond zet de sector positief in beeld, het boek doet dat in woorden

#33

Sioen stapte binnen bij Like a Virgin met een cataloog die toe was aan reorganisatie. Een gekleurde tabstructuur en veelzeggende labels veranderden deze cataloog in een echte salestool.

#32

Mensen wandelen er binnen om Belgische chocolade te kopen, maar worden verrast door een andere Belgische “delicatesse”: fashion! Chris Janssens, een bekende Antwerpse modeontwerpster, introduceert haar collectie bij chocolatier L’Appétit Fou in Londen, één van onze klanten.

#31

BRASVAR

Een netjes gedekte tafel met klassevol servies, kristallen glazen, elegante kandelaars. Een decor in de stijl van een 18de eeuwse landheer. Op en top authentiek, net zoals het varkensvlees van BRASVAR. Een beursstand tot in de puntjes afgewerkt, een pareltje dat klasse al van ver uitstraalt. Hebt u net zoals zovele andere bezoekers op Tavola ook plaatsgenomen aan de tafel van BRASVAR?

#30

“To think creatively, we must be able to look afresh at what we normally take for granted.” – George Kneller

#25

Mini Devils

Onze nieuwe Mini’s al zien passeren? 

#24

Like a Virgin is dit weekend aanwezig op de Eccentric beurs! Breng ons een bezoekje!

 

#22

Onze winnares van de wedstrijd Steffi was samen met haar vriendin Maaike aanwezig op Rock Werchter 2014. We krijgen van hun de highlights van een memorabel festivalweekend.

#19

Twee dagen geleden besloot de voetballer Luis Suarez zijn tegenstander Chiellini eens lekker te bijten. Voor Suarez zelf was dat niet zo een goede beslissing, gezien hij nu negen maand lang geschorst wordt. Voor Adidas daarentegen was het best wel een gelukkig toeval.

#18

Like a Virgin Group en Joyce De Troch richten samen Like a Virgin Events op. Joyce De Troch was de eerste weddingplanner in België en is meer dan 15 jaar actief in de sector. Like a Virgin Group heeft zo naast de marketing activiteiten (Like a Virgin Marketing) met Like a Virgin Events een nieuwe poot binnen de groep.

#17

Vanavond spelen de Rode Duivels hun eerste – en hopelijk niet meteen laatste – match van het WK. Gelukkig heeft dé Belgische ploeg  een heleboel supporters die zullen roepen, stampen, tieren en uiteraard gewillig pintjes zullen consumeren. Maar niet alleen de mensen supporteren...

 

#16

Like a Virgin komt in de spotlights te staan. Vandaag passeerde er een cameraploeg met alle gevolgen van dien: Like a Virgin komt op TV!

#15

Wanneer Tom Neuwirth a.k.a. Conchita Wurst, de bebaarde Oostenrijkse zanger(es), verscheen op de podia van het Eurovisie Songfestival wisten we meteen: dit is duivels lekkere marketing.

#14

Als de politie van New York graag een Twittercampagne had willen lanceren, hadden ze beter eerst contact opgenomen met Like a Virgin…

#13

Ben jij een rebel met buitenzinnige marketingtalenten en goesting? Wil je de wereld redden van slechte campagnes, teksten, foto’s, enz.? Then join our movement and save the marketing world.

 

#12

Wie graag met z’n draak even tot aan Zweden , Noorwegen, Denemarken of Finland vliegt, hoeft zich alvast geen zorgen te maken om parking.

 

#11

Unified Marketing Group (UMG / the AIM) en Capital&Ideas (investeringsfonds van Philip Cracco, Familie Bruyland, Frank Bamelis en Lieven Bonamie) starten samen het marketingbureau Like a Virgin op en nemen als vliegende start de eigendomsrechten op de klantenportefeuille van Pirana Concepts over.

Lancering nieuw marketingbureau: Like a Virgin

#7

Op 24 januari werd de eerste mac geboren! 

Op 24 januari werd de eerste mac geboren

#6