Het eerste full marketing
agency dat uw geld doet
renderen

Your marketing touched for the very first time.
Dat is Like a Virgin.

Het enige sales- en marketingbureau dat haar klanten geld oplevert en de omzet doet verhogen. In elk traject dat we samen met onze klant afleggen, stellen wij de sales centraal en worden de marketinginspanningen daarop geënt. En niet omgekeerd. Het resultaat is een sterk gecoördineerd plan, waarmee u uw marketingobjectieven bereikt en zelfs overstijgt. U zal merken dat uw marketing voor het eerst écht onder handen wordt genomen.

Recent work

Lay-out, concept

Rebrand, Website

Rebrand, Campaign

Klanten

Sinful
salesmarketing

De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens. Like a Virgin doet zelfs de moeite niet. Geef ons maar de 7 hoofdzonden als salesstrategie of businessmodel. Het doel heiligt de middelen. Sinful marketing. De toekomst is aan de zondaars. Dat geven we u op een maagdelijk blaadje.

Ons rolmodel

Hoogmoed

Hoogmoed

Bent u goed? Hell yeah! U bent onmisbaar. En dat weet u. Nu nog de rest overtuigen. Bescheidenheid siert? Dat dacht u! Steek uw licht onder de korenmaat en niemand krijgt het ooit te zien. Zonde, toch? Like a Virgin speelt uw troeven uit en leidt u naar de top. Zonder meer.

 

Ervaart u ook hoogmoed?

Hebzucht

Hebzucht

U hebt al veel? En u wil nog meer? Terecht. Geld kan u nooit te veel hebben. Wat is uw omzet? Waar liggen de marges? Wat is uw streefdoel? Zeg het ons, wij halen het.

 

Ervaart u ook hebzucht?

Onkuisheid

Onkuisheid

We geven ons nu eenmaal over aan het zondaarschap. En als we het doen, dan doen we het goed. U begrijpt wat we bedoelen?

 

Ervaart u ook een gevoel van onkuisheid?

Jaloezie

Jaloezie

Niemand is perfect. Kent u uw zwaktes? Wie zijn uw concurrenten? Waarin staan ze sterker dan u? Morgen doet u het beter dan hen.

 

Ervaart u ook jaloezie?

Vraatzucht

Vraatzucht

Geduld, een schone deugd? Yeah right! Voor zij die tijd hebben misschien, maar niet voor u. U wil alles, en wel meteen. Dat gevoel kennen we. Met een doortrapte salesstructuur bieden we uw onderneming in geen tijd alle kansen. We houden de vinger aan de pols en u bij de les. Zodat u iedere opportuniteit ten volle grijpt.

 

Bent u ook vraatzuchtig?

Woede

Woede

U bent boos. Op uw medewerkers. De pers. De economie. Of op uzelf. Interne of externe factoren geven uw begrenzingen aan? Uw zwaktes van vandaag kunnen uw sterktes zijn morgen. Denk eraan als u weer eens overmand wordt door een woedeaanval.

 

Ervaart u ook woede?

Luiheid

Luiheid

De boog kan niet altijd gespannen staan. Af en toe is het gepermitteerd om u eens over te geven aan een zekere traagheid, ja zelfs luiheid. Hebt u een goed onderbouwde langetermijnvisie? En een doordacht sales- en marketingplan? Dan weet u perfect wanneer de riem even losser kan. Geniet ervan!

 

Bent u ook lui?

De toekomst
is aan de zondaars.

Omarm de zonde en geef u over aan de verleiding. Contacteer ons en biecht ons alles. Wij luisteren en maken een complete zondaar van u. Een zondaar met een zotte marketing.

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!