Aanpak

Onze salesstrategie?
Stop being a sales virgin.

Ons businessmodel is gebaseerd op de 7 hoofdzonden. Heilige bonen kleden we uit, de heiligste huizen trappen we in. Met resultaat. Like a Virgin is het enige sales- en marketingbureau in Vlaanderen dat de verkoopsobjectieven van haar klanten centraal stelt. We benaderen marketing vanuit de sales, niet vanuit mediastandpunt. We verliezen geen tijd – en u geen geld – aan het ontwerp van een huisstijlhandboek dat misschien eindigt in een doos op zolder.

Hoogmoed

Bent u goed? Hell yeah! U bent onmisbaar. En dat weet u. Nu nog de rest overtuigen. Bescheidenheid siert? Dat dacht u! Steek uw licht onder de korenmaat en niemand krijgt het ooit te zien. Zonde, toch? Like a Virgin speelt uw troeven uit en leidt u naar de top. Zonder meer.

 

Ervaart u ook hoogmoed?

Hebzucht

U hebt al veel? En u wil nog meer? Terecht. Geld kan u nooit te veel hebben. Wat is uw omzet? Waar liggen de marges? Wat is uw streefdoel? Zeg het ons, wij halen het.

 

Ervaart u ook hebzucht?

Onkuisheid

We geven ons nu eenmaal over aan het zondaarschap. En als we het doen, dan doen we het goed. U begrijpt wat we bedoelen?

 

Ervaart u ook een gevoel van onkuisheid?

Jaloezie

Niemand is perfect. Kent u uw zwaktes? Wie zijn uw concurrenten? Waarin staan ze sterker dan u? Morgen doet u het beter dan hen.

 

Ervaart u ook jaloezie?

Vraatzucht

Geduld, een schone deugd? Yeah right! Voor zij die tijd hebben misschien, maar niet voor u. U wil alles, en wel meteen. Dat gevoel kennen we. Met een doortrapte salesstructuur bieden we uw onderneming in geen tijd alle kansen. We houden de vinger aan de pols en u bij de les. Zodat u iedere opportuniteit ten volle grijpt.

 

Bent u ook vraatzuchtig?

Woede

U bent boos. Op uw medewerkers. De pers. De economie. Of op uzelf. Interne of externe factoren geven uw begrenzingen aan? Uw zwaktes van vandaag kunnen uw sterktes zijn morgen. Denk eraan als u weer eens overmand wordt door een woedeaanval.

 

Ervaart u ook woede?

Luiheid

De boog kan niet altijd gespannen staan. Af en toe is het gepermitteerd om u eens over te geven aan een zekere traagheid, ja zelfs luiheid. Hebt u een goed onderbouwde langetermijnvisie? En een doordacht sales- en marketingplan? Dan weet u perfect wanneer de riem even losser kan. Geniet ervan!

 

Bent u ook lui?

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!