Blog | Like a Virgin

Sales en marketing updates

van Like a Virgin

Like a Virgin is geen groentje in de verkoop. Onze sales- en marketingmachine draait op volle toeren. Check onderstaande updates, misschien wordt u wel getriggerd om uw eigen sales te boosten?!

Like a Virgin en Instruxion, twee bedrijven met samen eeuwen ervaring en een paar honderden referenties. Twee op het eerste zicht compleet verschillende organisaties met toch één gemeenschappelijke factor: ze vertellen jouw verhaal, aan iedereen die het horen moet.

Zondaarschap wordt bij Like a Virgin beloond, iets wat in ieder geval niet enkel voor onze klanten geldt, maar ook de Virgins zelf in de verleiding brengt. Die ongeremde begeerte naar beter, naar meer, naar sneller,... is echter nog steeds niet gestild. En dus hopen we ook jou te kunnen verlokken om onze groei verder in de hand te werken!

Lifetimes heet de aanpak van Cornille, een interieur voor het leven, om in te leven. Zij geven je interieur een totale make-over, en wij hun website want die miste pure persoonlijkheid. En daar konden wij natuurlijk niet mee leven. ;-)

Vacation mode on: vanaf 21/07 t.e.m. 8/08 vind je ons met (non-)Virgin mojito’s ergens op een strand. 
Zwembroek/bikini? Check! 

Zon? Hopelijk ook check!

ContinueClean

More exciting news