Blog | Like a Virgin

Sales en marketing updates

van Like a Virgin

Like a Virgin is geen groentje in de verkoop. Onze sales- en marketingmachine draait op volle toeren. Check onderstaande updates, misschien wordt u wel getriggerd om uw eigen sales te boosten?!

Icoustic biedt akoestische spuitpleisters in bijna alle kleuren en in een variatie aan texturen. Op een foto ziet u dat natuurlijk niet altijd even goed. Vandaar dat ze bij Icoustic stalenboxen opsturen naar architecten die interesse vertonen in hun product. Een mooie binnenkomer!

Hoe bepaalt u nu op welk gebied u zich onderscheidt van uw concurrenten? Door met een buitenstaander te praten. Want vaak weet u zelf niet hoe speciaal of onderscheidend u wel niet bent. Meestal beschouwt u de service die u biedt of de kwaliteit van uw product als vanzelfsprekend, terwijl het helemaal niet zo evident is.

Nu Icoustic, maar ooit begonnen als EIB Insulation, een installatiebedrijf dat onder andere akoestische producten aanbracht van een Nederlandse fabrikant. Uit die ervaring groeide het idee om zich te specialiseren in akoestische oplossingen, maar hoe begint u daaraan?

Komt het water je al in de mond wanneer je nog maar denkt aan chocolade? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! 

ContinueClean.png

More exciting news