Blog | Like a Virgin

Sales en marketing updates

van Like a Virgin

Like a Virgin is geen groentje in de verkoop. Onze sales- en marketingmachine draait op volle toeren. Check onderstaande updates, misschien wordt u wel getriggerd om uw eigen sales te boosten?!

Dat de toekomst aan de zondaars is, daar zijn we bij Like a Virgin stellig van overtuigd. En hoe paradoxaal dat ook mag klinken, het zijn onze Virgins die die toekomst moeten bewerkstelligen, en dat doen ze dan ook met verve.

Je bent op zoek naar versterking voor je team? Naast LinkedIn, is Facebook het kanaal bij uitstek om snel én gericht de juiste mensen te bereiken. Je kan targetten op leeftijd, geslacht, regio en interesses. Ideaal dus. Ware het niet dat Facebook deze week liet weten dat het zijn beleid aanpast, om mogelijke discriminatie te vermijden. Diversity rules, nu nog meer dan ooit.

 

Misschien hoorde je het al, misschien ook niet: heel wat e-mailmarketingplatforms zijn helemaal niet in regel met de Europese GDPR-wetgeving. Daarom maakten we bij Like a Virgin de switch naar Flexmail.

Like a Virgin en Instruxion, twee bedrijven met samen eeuwen ervaring en een paar honderden referenties. Twee op het eerste zicht compleet verschillende organisaties met toch één gemeenschappelijke factor: ze vertellen jouw verhaal, aan iedereen die het horen moet.

ContinueClean

More exciting news