Heb jij de Twins al ontmoet?

Tessutica is vanaf nu officieel moeder van een tweeling: Beaulieu Fabrics and Ray Fabrics. Deze laatste stond tot voor kort bekend als Ragolle Fabrics, maar werd mede door ons herdoopt. Maak kennis met the Twin Company! 

 

Op de vernieuwde website van Tessutica leer je het bedrijf en haar twee merken al snel kennen. Tessutica is het overkoepelende orgaan dat waakt over de twee merken, die op hun beurt elk hun eigen stijl en karakteristieken naar voren schuiven.

 

Een duidelijke merkidentiteit, of liever drie merkidentiteiten die perfect op elkaar afgestemd zijn, komen duidelijk tot hun recht in de tools die we ontwikkelden. Twins werden de rode draad door de website, brochure en sales tools.

Meer weten? Neem gerust contact op, we vertellen je er in geuren en kleuren over!

LAV_20200831_tessutica
LAV_20200831_tessutica2
LAV_20200831_tessutica3
LAV_20200831_tessutica4
LAV_20200831_tessutica5

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!