Boterhammen met gehakt op de beurs

Heeft u ooit op een beurs al boterhammen met gehakt en pickles gegeten? Nee? Dan hebt u duidelijk nog geen bezoekje gebracht aan de stand van ProfitPlus Business Software.

 

Het overall idee om ProfitPlus Business Software anders in de markt te zetten, was een tegendraadse strategie. Die werd doorgetrokken in werkelijk alle tools. Hun pakket wordt vanaf nu verkocht en gepromoot in goeie ouderwetse dozen. De opschriften zijn niet mis te verstaan: nooit meer hoofdpijn, take the short cut, instant happiness, one moment changes everything, geen cloud aan de lucht en simple but oh so good.

 

Simple, but oh so good

Misschien wel het meest opvallende was het hapje op de beursstand: boterhammen met gehakt, en pickles uiteraard. Lekker old fashioned, maar vooral dus lekker. Door iedereen gekend en gesmaakt. Simple, but oh so good. Perfect passend bij de business software van Profit+.

 

Samenwerken met een open mind

Het mooie aan samenwerken met ProfitPlus? Hun open-mindedness. Ze staan open voor nieuwe ideeën, zien er het potentieel van in en gaan volledig mee in het verhaal dat we samen creëerden. Wanneer iets beslist wordt, wordt het ook effectief in realiteit omgezet. De combinatie van dit alles maakt het geweldig om met hen samen te werken.

 

Klaar voor een compleet tegendraadse samenwerking? Neem contact op: 09 296 62 21 of info@likeavirgin.be.

LaV-Profitplus-Brochure-1
LaV-Profitplus-Brochure-2
LaV-Profitplus-Brochure-3
LaV-Profitplus-Brochure-4
LaV-Profitplus-Brochure-5

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!