Meet jij je met Dancing Dimi op de Bedrijven Contactdagen?

De pandemie lijkt bezworen, tijd om de pijlen opnieuw te richten op het leggen van kwalitatieve contacten. En die pijlen mag je tijdens de Bedrijven Contactdagen op stand 4177 gerust letterlijk nemen. Daar waan je je immers al snel in de magische dartstempel Ally Pally. En wat meer is: je krijgt er 9 kansen om de confrontatie aan te gaan met niemand minder dan Dancing Dimi.

 

 

Een (professioneel) schot in de roos!

 

Op de Bedrijvencontactdagen staat de kracht van samenwerking centraal, voor bezoekers én standhouders. En dus bundelt Like a Virgin op stand 4177 de krachten met gelijkgezinde ondernemingen Maxicon, Spanorama, Absolute@work, AbsoluteYOU en Certipower. En mochten deze kleppers niet volstaan, dan is er altijd Dancing Dimi, nog zo'n topper in z’n vakgebied.

 

Sfeer + spanning = the perfect combo

 

Een goede, professionele sfeer is één ding, de gezonde spanning om het verschil te maken een ander. En die perfecte symbiose kan je terugvinden op onze stand: een ongedwongen, maar verhelderende babbel met een van onze specialisten, én de kans om een wereldtopper te degraderen tot een bijrol.

 

Negen pijltjes, negen kansen om die (vanzelfsprekende?) topscore neer te zetten. Spannend, toch? En prijk je op donderdagmiddag nog steeds op het lijstje van de 10 hoogste scores, dan mag je hoogstpersoonlijk de krachtmeting met Dancing Dimi aangaan.

 

Zin in een gesprek én een gooi naar eeuwige roem? Laat ons weten wanneer, en we leggen je pijltjes (en je walk-on song) klaar!