Like a Virgin en Instruxion brengen jouw boodschap in beweging

Like a Virgin en Instruxion, twee bedrijven met samen eeuwen ervaring en een paar honderden referenties. Twee op het eerste zicht compleet verschillende organisaties met toch één gemeenschappelijke factor: ze vertellen jouw verhaal, aan iedereen die het horen moet.

 

Complementaire joint services

 

De sleutel tot succes is een concept dat strategisch is uitgedacht en overtuigend wordt uitgevoerd. Dat geldt niet alleen voor deze merge, maar des te meer voor de manier waarop we beiden werken. Onze inhouse kennis en ervaring in verscheidene branches garanderen dat elke beslissing, elke methode en elk resultaat gebaseerd is op een uitgewerkte strategie.

 

Het is al meermaals gebleken dat uit de kluiten gewassen kmo’s net als multinationals nood hebben aan een partner die een geïntegreerd beleid voert, waarbij die partner hen in werkelijk elk onderdeel kan ondersteunen. Sales, off- en online marketing, merkontwikkeling, inbound & outbound marketing automation, nu door Instruxion aangevuld met animated content via 2D en 3D animatievideo, al dan niet gepersonaliseerd en interactief. Met andere woorden: ongelofelijk complementaire diensten om jou op elk vlak even ongelofelijk te begeleiden.

 

Iets met great minds …

 

Zowel Like a Virgin als Instruxion werkt met eigen specialisten ter zake. Onze mindset wordt nog maar eens bevestigd door volgend statement: LavInYou. Hét codewoord dat onze gezamenlijke cultuur omschrijft. We houden van onze complementaire diensten, van onze mensen en van onze klanten.

 

LAV + IN

 

Deze merge is het resultaat van organische groei. Ooit klein begonnen, maar stap per stap uitgegroeid tot twee gevestigde waarden, elk in hun business maar nu dus ook samen. 1 partnership, met 1 doel: ook jou overweldigen met onze geïntegreerde aanpak.

INX-beeldLaV-merge