Ook gulzig naar meer? Bij Like a Virgin mag je gerust begerig zijn!

Heel wat ondernemingen lijken dan wel min of meer te weten waar ze staan, het pad dat voor hen ligt is vaak wat meer obscuur. Gelukkig slaagt Like a Virgin net hier er telkens weer in om verlichting te brengen, zodat ondernemers hun stoutste dromen kunnen verzilveren. Om ons geloof in dat zondaarschap verder te belijden en onze zondige streefdoelen verder te realiseren, zoeken we bij Like a Virgin verschillende kundige discipelen. Nieuwsgierig én gulzig? Ontdek wat we in petto hebben!

 

IT-Mastermind

Show je graag je IT-skills? Spreek je in moeilijke woorden die je ook perfect aan een leek kan uitleggen? Droom je over code en heb je voor elk IT-probleem een gepast antwoord? Klinkt fantastisch! Kom je het ons bewijzen? Because we need your IT mastermind & web wizarding skills!

 

SOLLICITEER!

 

Online marketeer (aka Data analyst)

Online Marketing Specialist, Web Optimization Expert, Digitale Marketing Wizard, Online Data Analyst … Als AdWords en social media en alle cijfers die ermee gepaard gaan voor jou werkelijk geen enkel geheim hebben, dan maakt het ons niet uit hoe je jezelf noemt. Zolang je ons team maar komt versterken!

 

SOLLICITEER!

 

Future accountdirector (M/V)

Like a Virgin United is op zoek naar rastalent, voor de strategische invulling van het zogenaamde middenkader. We hebben het niet voor de klassieke terminologie van logge bedrijfsstructuren en mikken op vooruitdenkende professionals, die de cultuur van drive, vaart en dynamiek snappen. En: uitdragen.

 

SOLLICITEER NU!

 

 

 

 

LAV-SMFWEB-neutraal

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!