Ontdek de SEVO eBBQ: heter dan gas, sneller dan kool

Samen met Severin zetten we een online campagne op poten voor een elektrische barbecue met onderstel. Een eBBQ is lang nog niet zo bekend als een barbecue op kolen of gas, maar daar brengen wij graag verandering in.

 

Internationale campagne in 5 regio’s

Sinds begin april zijn we online actief in Vlaanderen, Wallonië, Nederland, Frankrijk én Zweden. Eerste stap van de campagne? 10 beauty en beast chefs vinden die de SEVO eBBQ als eerste wilden uittesten. 5 vrouwelijke en 5 mannelijke professionele chefs, hobbykoks en influencers toonden hun kookkunsten op de eBBQ. Met prachtig videomateriaal als resultaat.

 

Online marketing campagne

Die video’s vormden de basis van onze online marketing campagne. Op een speciaal ontworpen site en op alle social media kanalen van Severin vertellen we menig mens over alle functionaliteiten van de eBBQ. Insteek van de campagne, webdesign, programmatie, online marketing strategie, teksten, visuals, opzet en monitoring van de campagne nemen we bij Like a Virgin integraal voor onze rekening.

 

Waarom elektrisch grillen?

Waarom zou je niet voor elektrisch grillen gaan? Zeker als je weet dat je toestel in 10 minuten opgewarmd is én dat je over een BoostZone beschikt die tot 500° kan grillen. Wowie! Nog niet overtuigd? Keep reading. Haat je het ook zo om na afloop van je superleuke barbecuefestijn de grillroosters te staan schrobben? Wel, dat is verleden tijd. De losse onderdelen van de eBBQ stop je gewoon in de vaatwas!

 

Vergeet je voucher niet!

Spot ons op de website, alle socials én in een dealer in je buurt! Vergeet je voucher niet te printen, want bij aankoop van een SEVO GTS krijg je een gratis hoes thuis gestuurd.

 

Nog een tip? Haal je eBBQ voor het EK begint en verras je vrienden met een fantastische home party met voetbal én barbecue! ;-)

LAV_202105_severin_blog2
LAV_202105_severin_blog3
LAV_202105_severin_blog4
LAV_202105_severin_blog5
LAV_202105_severin_blog6
LAV_202105_severin_blog7

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!