Vorig weekend vond de vijfde editie van het A Taste for Charity event van Lions Club Kortrijk Leie plaats. Chefs uit het Kortrijkse prepareerden hun signature dish voor de talrijke aanwezigen, die allemaal hun portefeuille bovenhaalden om verschillende goede doelen te steunen.
Als aandenken aan dit culinaire hoogtepunt kreeg iedereen de eerste editie van Well Served Magazine mee naar huis. Je vindt er in enkele interviews de raakpunten tussen Lions leden, maakt kennis met de chefs en ontdekt er misschien wel hun geheime recepten. Het ideale leesvoer tijdens het uitgebreide ontbijt op zondagmorgen.
Dank aan de Lions voor de fijne opdracht: hun magazine vormgeven. Op naar volgend jaar voor een even geslaagd event!
Vorig weekend vond de vijfde editie van het A Taste for Charity event van Lions Club Kortrijk Leie plaats. Chefs uit het Kortrijkse prepareerden hun signature dish voor de talrijke aanwezigen, die allemaal hun portefeuille bovenhaalden om verschillende goede doelen te steunen.
Als aandenken aan dit culinaire hoogtepunt kreeg iedereen de eerste editie van Well Served Magazine mee naar huis. Je vindt er in enkele interviews de raakpunten tussen Lions leden, maakt kennis met de chefs en ontdekt er misschien wel hun geheime recepten. Het ideale leesvoer tijdens het uitgebreide ontbijt op zondagmorgen.
Dank aan de Lions voor de fijne opdracht: hun magazine vormgeven. Op naar volgend jaar voor een even geslaagd event!
© Like a Virgin - GDPR en verwerking persoonsgegevens - Keuzes gegevensverwerking aanpassen
Like a Virgin maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.