Let us educate you about Active House

Active House is het meest logische, dynamische en natuurlijke ontwerp om je gebouw aan te passen aan jouw manier van leven of werken, terwijl je grotere thuis, de Aarde, wordt beschermd.

 

Zo wordt Active House omschreven. Zoals de naam zelf zegt: een actief huis, met alle technieken en voorzieningen. Erachter schuilt een collectief met onder andere Velux en Renson. Zij schakelden Like a Virgin in om op een ludieke en dynamische manier te laten zien wat Active House nu precies inhoudt.

 

Op basis van een vooraf vastgelegd script werkten we de illustraties uit, om ze daarna te animeren. Aanschouw het resultaat en wees verwonderd van wat een actief huis jou zo allemaal te bieden heeft.

RENDER ANIMATIE 04
RENDER ANIMATIE 02
RENDER ANIMATIE 03
RENDER ANIMATIE 01

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!