Meet the Vandemoortele® big six

2018 was het jaar van Hannibal. 2019 wordt het jaar van alle Vandemoortele® speciaalsauzen. De doelstelling? Die blijft dezelfde: structurele groei creëren in het sauzenvolume.

 

Vandemoortele® is en blijft vernieuwer. En dat bewijzen ze dit jaar opnieuw. Deze keer met de focus op andere sauzen. Tijdens het Nationale Sauzenweekend lanceerden ze hun nieuwe saus: Spicy Hannibal. Verder in het jaar komen er nog enkele nieuwe toppers bij in hun gamma.

 

Let the battles begin

Nu de gratis sausjes uitgedeeld zijn, gaat opnieuw een consumentenwedstrijd van pas. Deze keer onder de naam “Battle of the big six”. 6 speciaalsauzen strijden om de beste saus van de maand te worden.

 

Om de sauzen te laten leven onder de mensen, transformeerden we elk van hen in een figuur. Maak kennis met Harry Hannibal, Lee Loempia, Sam Samurai, Poppy Pepper, Andy Andalouse en Charlie Cocktail. Elke maand strijden 2 sauzen tegen elkaar. Wat valt er te winnen? Een frietvoucher t.w.v. € 150 te besteden in een deelnemende Vandemoortele® frituren.

 

Voor ons een leuke kans om onze teken en video skills te laten zien, voor Vandemoortele® een uitstekende kans om hun sauzen extra in de kijker te zetten.

 

Heeft u al gestemd?

Of wilt u ook graag uw product extra in de kijker zetten? Contacteer ons, via 09 296 62 21 of info@likeavirgin.be.

LaV_OmdatSmakenVerschillen_17