Een strategische opdeling tussen product en bedrijf

De uitdaging?

CAT-Solutions verdeelde sinds 2008 Profit+ Business Software, een business software pakket volledig afgestemd op de werking van een kmo, gebouwd door Profit+ BVBA. Er was bij de klanten en in de markt echter geen duidelijk onderscheid tussen de twee, terwijl het onderscheidend vermogen er wel degelijk was.

 

De oplossing?

Een strategische opdeling tussen het gerebrande product "ProfitPlus Business Software" en het bedrijf CAT-Solutions was aan de orde. CAT-Solutions werd voortaan meer geprofileerd als bedenker van klantgerichte oplossingen. Deze IT-masterminds gebruiken het ERP-pakket als backbone. Zij zetten het framework op, bedenken niche features en implementeren dit dan bij hun klant.

 

"ProfitPlus Business Software" is het softwarepakket voor de vooruitstrevende ondernemer, toegespitst op de specifieke sectoren van constructeurs, toeleveranciers en distributeurs.

 

De impact?

In essentie stond Like a Virgin hen bij met advies, om samen een langetermijnstrategie te ontwikkelen die de verdere toekomst van beide zou bepalen. We kozen bewust voor een commercieel beleid waarbij we structurele groei konden bewerkstelligen. Door CAT-Solutions en ProfitPlus Business Software meer apart te profileren, kunnen beide ook apart verder groeien.

Wilt u uw bedrijf en product onderscheidend profileren? Bel 09 296 62 21! Of mail info@likeavirgin.be. Tot snel!

Cat_Profit_04