Evelyn "lady in red" Grymonprez van Adfundum naar Like a Virgin

Dat staat te lezen op PUB. Welcome to the team, Evelyn! 

 

Voor de volledigheid posten we hier even het volledige artikel

 

Na zeven jaar alles te geven bij reclamebureau Adfundum in Roeselare maakt accountmanager Evelyn Grymonprez de overstap naar sales- en marketingbureau Like a Virgin uit Kortrijk. Ze wil er in haar eigen woorden “de blijde boodschap verspreiden”.

 

Zestien jaar ervaring heeft ze op zak, grotendeels in sales, marketing en communicatie. Zeven jaar ervan werkte zij bij Adfundum. Over waarom ze de overstap deed is ze duidelijk, het werd tijd om haar ervaring ergens anders in te zetten. “Overal waar ik ga ben ik bereid tot het uiterste te gaan. Ik breng graag structuur aan, toon hoe je die aanhoudt, moedig mensen aan om het beste uit zichzelf te halen, maak klanten enthousiast, verwen ze en hou er ook van om ze een beetje op te voeden.” Op haar tijd bij Adfundum kijkt ze met voldoening en het volste respect terug: “Adfundum en ik hebben elkaar de vette zeven jaar lang alles gegeven, maar nu is het tijd om mee te stappen op het hoge niveau van Like a Virgin.”

 

“Sales en marketing bijt je één keer en het verveelt nooit. Het is elke dag een kruisbestuiving van allerlei soorten klanten, in zowat alle sectoren. Je werkt voor zowel merken als bedrijven, B2B en B2C, met elk hun eigen problemen en doelstellingen.” Voor die mix van klanten en sectoren zit ze bij Like a Virgin wel goed. Ze komt er terecht in een cliënteel waarbij ze flink uit de kluiten gewassen kmo’s kan begeleiden bij hun sales- en marketingstrategie.

 

“Als West-Vlaamse pur sang kan ik bevestigen dat er een oneindig speelveld is voor een reclamebabe in het Wilde Westen. Vandaar dat het klantenportfolio van Like a Virgin me enorm aansprak. Klanten zoals Vandemoortele, Callebaut, Unesco, Balta en Helioscreen zijn grote namen, maar ook voor de ‘kleinere’ leveren ze prachtig werk. Daar wil ik absoluut toe bijdragen.”

 

Grymonprez wordt met open armen ontvangen bij sales- en marketingbureau Like a Virgin. Zaakvoerder Sven Devolder: “We zijn enorm trots dat zo iemand ons team komt vervoegen. Iemand met tonnen ervaring, talent en de maturiteit om klanten op een hoog niveau te servicen en dat ook te blijven doen op lange termijn.”

 

IMG_1462_LR