Vandemoortele® kicks it off met een onweerstaanbare deal

6 topvoordelen voor beginnende frituristen

 

Punt één op de agenda: welke onweerstaanbare deals stel je voor? Uiteraard moeten de voordelen er vanaf druipen. Korting op een starterspakket aan sauzen, een extra pomp en dispenser, labels om de sauzen duidelijk uit te stallen in de frituur en ga zo maar verder. We zetten zelfs een Master class op poten: een starterstraining voor beginnende frituristen. Ontdek tips & tricks over hoe je saus het beste serveert en presenteert, over het juiste vet om je frieten in te bakken, over de beste verkopende sauzen enzoverder.

 

Word Vandemoortele® ambassadeur

 

Om hun ambassadeursnetwerk verder uit te breiden, koppelden we er nog een voorwaarde aan: wanneer je 4 van de 6 startersvoordelen kiest, dan word je automatisch Vandemoortele® Ambassadeur. En voor hen hebben ze bij Vandemoortele® nog wel wat extra in petto.

 

Het sales-luik zat strak in elkaar, dankzij nog maar eens een geweldige samenwerking tussen Vandemoortele® en Like a Virgin. Ook de fysieke verpakking errond mocht schitterend zijn. Een sprankelende gouden sleeve zet ook de groothandel aan om de kick-off deal aan de man te brengen. Want uiteraard is er voor hen ook een voordeel aan verbonden.

 

Meer weten over deze case? Of iets gelijkaardigs in gedachten? Let’s talk!

Lav-Blog-Vamix-Kickoff-01
Lav-Blog-Vamix-Kickoff-02
Lav-Blog-Vamix-Kickoff-03
Lav-Blog-Vamix-Kickoff-04
Lav-Blog-Vamix-Kickoff-05
Lav-Blog-Vamix-Kickoff-06