Rebranding voor Athos, next level training center

In Izegem vind je een stel kerels die wel het een en ander weten over personal training. Daarmee bedoelen we dus alles! Ze kunnen je om de oren slaan met de certificaten die ze behaalden en de ervaring die ze zelf opdeden in de sportwereld. Allemaal met één doel: jouw limieten overstijgen.

 

Hoe maak je aan de wereld bekend dat je een next level training center wilt openen voor zij die het te druk hebben om een eigen sportschema aan te houden? Voor zij die betere resultaten willen behalen, die meer en effectiever willen sporten en gezonder willen eten? 

 

Complete rebranding

Aankloppen bij Like a Virgin natuurlijk voor een complete rebranding! Alle communicatietools om toekomstige klanten te overtuigen komen van ons: logo, webdesign, flyers, folders, golden tickets, signage …

 

Hun voedings- en trainingsschema’s worden doordacht samengesteld zodat ze binnen jouw levensstijl zouden passen. Quitting is not an option, zeggen ze zelf. En geloof ons maar: je zal niet willen opgeven, omdat zij je absoluut gemotiveerd houden.

 

Wil je zelf ervaren hoe ze het doen? Check hun website! 

 

LaV-ATHOS-20201013-1
LaV-ATHOS-20201013-2
LaV-ATHOS-20201013-3

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!