What will you do for the throne?

Game of Thrones fan? Of het antwoord nu ja of nee is, u weet vast wel dat het nieuwe seizoen van start gaat op 15 april. Zowel online als offline is het een alom vertegenwoordigd onderwerp. Dus weet u ook zeker dat er over de hele wereld zes Ijzeren Tronen verstopt zitten. En wij hebben een wereldprimeur …

 

Hebt u er altijd al van gedroomd om plaats te nemen op de enige, echte Ijzeren Troon? Dan hebben we goed nieuws! Aan de hand van video’s op een website kunt u de locatie van de troon achterhalen. Wanneer één gevonden wordt, komt de volgende locatie online. Er ontbreekt momenteel nog één video. En wij hebben die als eerste kunnen bemachtigen!

 

Spoiler alert!

Herkent u de plaats in de video? Nee? Laat ons u even helpen.

 

Hal 5, stand A30 op Machineering in Brussels Expo. Daar vindt u De Tollenaere, één van onze klanten. Hun spraakmakende stand, designed by yours truly, herbergt één van de zes Ijzeren Tronen. Van 27 t.e.m. 29 maart kunt u zich even heerser van de Zeven Koninkrijken van Westeros wanen.

 

So, how far will you go for the throne?

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!