De kunst van communicatie is ervoor zorgen dat u begrepen wordt

Het is veel moeilijker om het simpel te houden, dan om het ingewikkeld te maken. In de marketing moet dat net wél kunnen.

 

Wist u dat een aantal kleine gerichte inspanningen rond één beknopte promise veel meer effect zal hebben dan een opeenstapeling van dingen die niets met elkaar te maken hebben? Deze laatste missen vast en zeker hun effect. Gebruik liever tools die op elkaar afgestemd zijn, die iets te betekenen hebben voor u en uw doelpubliek. Die allemaal draaien rond die ene promise. Hou het simpel, zodat uw doelpubliek u onmiddellijk begrijpt. Weten ze niet wat u bedoelt en wat u verkoopt? Dan haken ze af en zoeken ze het op een ander.

 

Tools ter ondersteuning

Er bestaan een hele reeks marketingtools. De key is om de juiste voor uw merk te vinden. Ook bij Helioscreen ontwikkelden we een hele reeks tools, nadat we de essentie van het merk vastlegden. Indrukwekkende stalenboxen, een guide die u (zoals de naam zegt) naar het juiste product voor uw toepassing stuurt, een corporate folder, on- en offline mailings, een beursstand en ja zelfs een krantje.

 

Wilt u ontdekken welke tools het meeste passen bij uw onderneming? Give us a call, we helpen u om beter en duidelijker te communiceren!

LaV-Helioscreen-Cataloog
LaV-Helioscreen-Doos1
LaV-Helioscreen-Doos2
LaV-Helioscreen-KartonnenDoos
LaV-Helioscreen-Krantje