The Virgin Awards 2023

Welkom bij de eerste editie van de Virgin Awards!

 

Het blijft een pijnpuntje dat al vaak werd aangehaald: gezien we in teams werken, weten we als projectmanager, copywriter, onliner, designer of programmeur vaak niet welke mooie verwezenlijkingen je collega-copywriter, -onliner, -designer of -programmeur nu weer uit z'n hoed heeft getoverd. En zelfs daarbuiten: knap drukwerk, een mooie videomontage... Alles waar LaV zelfs maar een kleine hand in heeft. Vandaar: de Virgin Awards!

 

 

Het concept

 

Het concept is simpel: iedereen mag een specifiek deeltje van een of meerdere projecten indienen, maar je kan enkel stemmen op de projecten waar je niet aan meewerkte. Zo leren we nog eens iets van elkaar, toch? 

 

Een machtig filmpje, magistraal drukwerk, een memorabele campagne...?

 

Beschrijf hieronder de favoriete projecten waar je het voorbije jaar bij betrokken was. Belangrijk: beschrijf het project zo specifiek mogelijk. Dus eerder dan simpelweg het project als de naam van de klant te benoemen (bv. The Rock), geef je het liever de specifieke naam van het onderdeel van het project (bv. The Rock Zak). Jij weet uiteraard waarover het project ging, maar zorg dat duidelijk is dat een ander dat ook kan weten (want enkel wie niet bij het project betrokken was, kan erop stemmen!)

 

Na de kanshebbers te hebben ontdubbeld, mag iedereen stemmen op de knapste, leukste en meest impactvolle projecten van het jaar. Let's go!

 

PS: Gezien Birgen, Lies & Iske zowat overal tussenzitten, bestaat er voor hen géén limiet om te stemmen. Zij kunnen met andere woorden op ieder project stemmen, waar de rest enkel kan stemmen op waar de persoon in kwestie niet aan bijdroeg.

Beelden aan het inladen...

Ik ben

Naam project

Beschrijving project

Dienst die best aanleunt bij het project

Mijn teamleden voor dit project

Luna
Mika
Lies
Ethan
Christof
Evelyn
Laura
Daan
Ward
Louise
Kristel
Glenn
Elouise
Gauthier
Claudine
Kimberley
Kiefer
Sven
Iske
Birgen

Gelieve minstens één teamlid te kiezen.

Een drietal afbeeldingen

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!