Geloof jij nog in sprookjes?

Wij bij Like a Virgin alvast wel! Een jaar geleden had één van onze collega’s fantastisch nieuws: eind december 2017 zou zijn kerstekindje geboren worden. Creatievelingen zijnde, vonden we dat een cadeautje van de geboortelijst niet genoeg was. Daarom haalden we het kind in ons boven …

 

Met een groepje collega’s creëerden we in het geheim een sprookjesboek ter ere van deze kleine meid: Prinses Penny. In onze vrije tijd tekenden en schreven we een prachtverhaal (ook al zeggen we het zelf ;-)). En nu kunnen we eindelijk zeggen: ’t is af!

 

Ten voordele van vzw Victor

Omdat we vonden dat we met dit sprookjesboek eigenlijk nog veel meer mensen, en dan vooral kindjes konden blij maken, gaan we het ook de wijde wereld insturen. Prinses Penny is nu te koop! (Het boek weliswaar, niet de baby ;-)) Dit sprookje wordt niet enkel opgedragen aan Penny, maar aan alle kleine en grote prinsen en prinsessen die leven met autisme.

 

De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar vzw Victor, de organisatie die mensen met autisme en hun gezin thuis begeleidt. Victor betekent “overwinnaar”. Elk kind dat leert leven met autisme is in onze ogen een échte (over)winnaar. Doordat de productiekosten van het boek gedekt worden door Like a Virgin en WvM en de kosten van de bedankingskaartjes door Online Drukwerk (Vredelaan 75, 8500 Kortrijk), kunnen we het volledige verkoopbedrag doneren aan vzw Victor.

 

Wil jij je kindjes een cadeau geven, ze een verhaaltje voorlezen voor het slapengaan of het gewoon zelf lezen? En tegelijk vzw Victor steunen? Voor € 15 is het sprookjesboek van jou! 


Stuur een mailtje naar lies@likeavirgin.be als je er eentje wil.

Alvast een dikke merci!

 

Veel liefs

 

Lies, Sven, Birgen, Lise, Kimberley, Silke, Daan, Brecht en Phavin

 

PS: Wil jij vzw Victor extra steunen? Stort dan je vrije bijdrage op BE98 3770 9502 6893.

LaV_Prinses Penny
LaV_Prinses Penny_1
LaV_Prinses Penny_2
LaV_Prinses Penny_3
LaV_Prinses Penny_4
LaV_Prinses Penny_5

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!