In de mood?

“Consumenten lijken veelal wel te weten welke stijl ze verkiezen, maar dat in woorden omzetten, lukt hen vaak niet”, laat Kaat Vermeulen weten. Zij is zaakvoerster van Tyyli, waar u raamdecoratie voor fijnproevers vindt.

 

Opdat klanten heel snel zouden kunnen aangeven welke sfeer ze verkiezen, creëerden we moodboards. Vergeet platgetreden woorden en stijlen zoals ‘tijdloos’, ‘landelijk’ of ‘modern’. Wij gaan voor meer dan inspirerende … cijfers. Gepaard met een paar beelden staan de nummers symbool voor het type interieur waar uw voorkeur naar neigt.

 

Een interieur start voor hen bij het raam, en een passende raamdecoratie. Het advies voor de kleur, textuur of stijl van de aansluitende muren geven ze er graag bij. Wil u nog meer? Dan bekijken ze hoe de nieuwe sfeer het onderwerp wordt van uw volledige interieur. Alles erover in hun showroom.

Tyyli_Moods

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!