Soulmates magazine nu in de brievenbus

In Soulmates magazine maakt u kennis met specialisten uit dezelfde regio, met hetzelfde doelpubliek, die hun krachten bundelen om elk aspect van uw interieur en exterieur onder handen te nemen. Of u nu op zoek bent naar raamdecoratie, schilderwerken, tuinaanleg of een zwembad, u vindt het bij dit collectief. Soulmates is met andere woorden de verzamelnaam voor interieur- en exterieurspecialisten.

 

Vanwaar Soulmates? Zielsverwantschap, en dus Soulmates. Soulmates van elkaar, maar ook van u. Soulmates is voor zij die specialisten verkiezen die elk apart in hun vak excelleren. Neem snel een kijkje op www.soulmatesliving.be en vraag uw exemplaar aan!

 

PS: Wilt u zelf een magazine uitbrengen? Schakel Like a Virgin in, wij zetten onze grafici, copywriters en redacteurs onmiddellijk aan het werk!

LaV-Soulmates-Magazine2
LaV-Soulmates-Magazine1
LaV-Soulmates-Magazine3

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!