Brand development

Bloody brand development

Brand development overstijgt de oppervlakkige aspecten van logo-ontwerp en kleurkeuze. De eerste stap hoort er altijd uit te bestaan uw merk en uw verlangens tot in de donkerste krochten te doorgronden. Pas daarna kan de opbouw beginnen.

Brand development is veel meer dan grafische vormgeving. Het is het destilleren van het DNA van uw bedrijf en uw doelen tot een brand story. Deze narratieve benadering vormt de essentie om uw positie in de markt met precisie te kunnen benaderen. Hoe wenst u gezien te worden, en reflecteert dit verlangen überhaupt uw ware identiteit?

 

Pas wanneer uw merk is gestript tot de naakte essentie, grijpen onze creatieve geesten deze solide basis aan voor de conceptie van een logo, een passende promise (de belofte die u maakt naar uw klanten) en waardes waarin zowel uw teamleden als externe connecties uw merk in kunnen herkennen. Voor de hardcore branding-fanatici kunnen we zelfs nog een stapje verder gaan: hoe uw merk te vertalen naar concreet gedrag van uw medewerkers?

 

Het resultaat is een alomvattende inhoudelijke, vormelijke en strategische corporate identity die u een spiegel voorhoudt. En dus geen platte koek waar net zo goed een andere bedrijfsnaam onder zou kunnen komen. 

 

 

 

 

Een oppoetsbeurt voor
uw sales en marketing?

Onze andere diensten

Sales- & marketingstrategie

Reken op onze sales audit
en speel de advocaat van de duivel

Online all day, everyday

Als de duivel Instagram had, dan waren zijn stories f*cking lit.

Sales- & marketingsupport

Sales- en marketingplan: de bijbel van uw onderneming.