Sales- & marketingsupport

Sales- en marketingplan: de bijbel van uw onderneming.

Een doordacht plan kan de katalysator vormen om uw merk correct, consistent en kwalitatief te positioneren. Al is plan dan misschien niet de juiste term. Zie het eerder als uw zakelijke Bijbel, een bron van waarheidsgetrouwe wijsheid waar u ten allen tijde op kan terugvallen, om zo het pure verkopen van een merk te verheffen tot de verfijnde kunst van verleiding

Uw merk verkopen. Uw merk aan de man brengen. Hoe begint u er nu aan? Strategie en ambitie worden gesmeed tot tastbare tools om uw zakelijke aspiraties naar resultaten te vertalen. De permanente kruisbestuiving tussen ondernemers, marketeers, economen, creatievelingen en exoten leidt tot onmiddellijk inzetbare tools die uw merk correct, consistent en kwalitatief weergeven, en potentiële klanten zullen overtuigen. It’s all about sales.

 

Sales- en marketingtraining

 

Als u wil dat alle neuzen in dezelfde richting staan om de salesbattle effectief te winnen, dan komen onze sales boosters naar uw bedrijf met een motivationele Mission Statement training en uiteraard de salestrainingen die voor uw bedrijf op maat worden uitgewerkt.

 

Sales- en marketingconcepten

 

Het gaat goed in het bedrijf, maar u bent ervan overtuigd dat het beter kan? Onze sales boosters werken een creatief sales- en marketingconcept uit dat u zeker en vast de blinkende ogen van een kwajongen zal bezorgen. En die blinkende ogen staan garant voor extra marktaandeel.

 

Sales- en marketingtools

 

De grafische studio van Like a Virgin staat in voor de concrete uitvoering van alle adviezen van het sales- en marketingplan. Naast het ontwikkelen van uw merk, realiseren onze grafisch ontwerpers uw prospectietools, logo, huisstijl, brochures, flyers, website, mailings, uitnodigingen en nog vele andere grafische realisaties

 

Events

 

U wil uw medewerkers motiveren met een incentive of een onverwachte reis? Of u wil een klantenevent organiseren waar uw klanten ook effectief over praten? Bij de organisatie van events starten we ook vanuit de waarden van uw merk en vertalen we die tot een belevenis voor uw medewerkers, klanten of ...

 

Beurzen

 

Het 3D team van Like a Virgin verzorgt het ruimtelijk ontwerp voor uw stand. Naast dit ontwerp bouwt Like a Virgin alle standen modulair op, waardoor uw stand gemakkelijk tot 10 keer kan gebruikt worden.

 

Advertising

 

Like a Virgin maakt gebruik van 3 soorten media:

  • Traditional Media: Print, radio, tv, AdWords etc. zijn de traditionele media die kunnen worden gebruikt als basis in een campagne.
  • Owned Media: Een eigen klantenmagazine, de eigen website, de achterruit van alle bedrijfswagens, het visitekaartje dat elke dag wordt afgegeven … We zorgen ervoor dat de eigen media 100% worden gebruikt.
  • Earned Media: Via PR-acties naar journalisten, maar ook door het gebruik van sociale media zorgen we ervoor dat er wordt gepraat over uw merk.

Een oppoetsbeurt voor
uw sales en marketing?

Onze andere diensten

Sales- & marketingstrategie

Reken op onze sales audit
en speel de advocaat van de duivel

Brand development

Bloody brand development

Online all day, everyday

Als de duivel Instagram had, dan waren zijn stories f*cking lit.