Animatie & video

Breng uw boodschap en uw business in beweging

Uw verhaal hoeft geen dode letter te blijven, althans, bij manier van spreken. Of schrijven. Een bewegend beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Like a Virgin brengt uw verhaal geanimeerd tot leven, tilt uw medewerkers in het spreekgestoelte en kluistert de aandacht van uw volgers vast via video en animatie.

'TikTok' - Who's there?' Hardhorig als het om disruptieve communicatiedragers gaat? OK boomer, ga dan gewoon verder met uw mixtapes aan de man te brengen op de vlooienmarkt. Toch oren naar manieren om uw merk in beweging te brengen, dan kan u niet om video's heen. Vergeet echter vervelende monologen, maar ga voor gepersonaliseerde verhalen die uw toeschouwer beklijven, en uw merk verbinding én verkoop opleveren. Uw boodschap is immers het meest effectief is als deze ook persoonlijk en relevant is. Wij begeleiden u bij het concept en leiden de uitvoering in goede banen. Ons woord heeft u, de beelden krijgt u.

 

Video

 

Welke video gaat u uitkijken? Eentje die algemene kenmerken van een nieuw product voorstelt? Of eerder één die emotioneel aangrijpt, conceptueel klopt en visueel weet te verbluffen? Inderdaad. Laat uw boodschap, uw bedrijf of uw aanwervingscampagne erbovenuit springen, desnoods letterlijk aan de hand van dronebeelden. Want in een wereld van te veel informatie en te weinig tijd hebben kijkers enkel oog voor wat appelleert. 

 

 

Animatie

 

Met animatie brengen we uw verhaal op een duidelijke, beknopte en originele manier tot leven. Uw boodschap wordt aantrekkelijk en overtuigend gebracht, uw publiek blijft geboeid. Een complex proces waar uw trainees, leveranciers of klanten zich de tanden op stuk bijten, en zo eventueel zelfs veiligheidsprocedures in het gedrang brengen? Hier vormt animatie de pasmunt op, als verfrissende benadering in een wereld van informatie-overload. Ruil het haargekrab bij zowel interne als externe peers in voor haast kinderlijk eenvoudig inzicht, en ga voor effectieve communicatie via animatie.

Een oppoetsbeurt voor
uw sales en marketing?

Onze andere diensten

Sales- & marketingstrategie

Reken op onze sales audit
en speel de advocaat van de duivel

Brand development

Bloody brand development

Online all day, everyday

Als de duivel Instagram had, dan waren zijn stories f*cking lit.

Sales- & marketingsupport

Sales- en marketingplan: de bijbel van uw onderneming.

Verlofregeling

Vanaf 22 juli gaan onze Virgins even in vliegtuigmodus om de juiste koers uit te stippelen voor ons najaarsoffensief. Een vlucht is het evenwel niet, want na een collectief rondje grenzeloze roaming zetten onze hoogvliegers op 4 augustus al terug de landing in, klaar voor een vliegende start met marketing & sales op hoog niveau!